English

Η Εταιρία
Εταιρική Παρουσίαση
Η Εταιρία
Ιστορικό
Όραμα - Αποστολή - Αξίες
Διακρίσεις
Οικονομικά Στοιχεία
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας
Καριέρα
Θέσεις Εργασίας
Στείλτε μας το βιογραφικό σας
Press Office
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Εθελοντική Αιμοδοσία
Διοργάνωση Bazaars
Κοινωνικές δράσεις
Race for the Cure

Η Εταιρία  Εταιρική Παρουσίαση   Η ΕταιρίαΗ Εταιρία

H Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά στις εγκαταστάσεις επιχειρησιακού λογισμικού και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία.

Η εταιρία διαθέτει 2 τομείς δραστηριότητας:

  • Ανάπτυξη ιδιοπαραγόμενου λογισμικού Επιχειρησιακής και Λογιστικής Διαχείρισης, καθώς και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας

  • Δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων κάθετων αγορών και υλοποίηση έργων βασισμένων σε εφαρμογές ERP, CRM, Document Management της Microsoft, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με σύνθετες ανάγκες

Η Data Communication απασχολεί 150+ έμπειρα στελέχη στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα και στα υποκαταστήματα Βορείου Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη και Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Το δίκτυο διανομής της εταιρίας περιλαμβάνει περισσότερους από 100 συνεργάτες πανελλαδικά που έχουν πιστοποιηθεί για την τεχνογνωσία τους και δραστηριοποιούνται στην προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων λογισμικού της εταιρίας.

Η Data Communication διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 τόσο για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των εφαρμογών λογισμικού, όσο και για τις διαδικασίες προώθησης των εφαρμογών και υποστήριξης των πελατών της. Επιπλέον, για τη διαχείριση έργων λογισμικού καθώς και τη διασφάλιση της ποιότητας διαδικασιών και παραδοτέων, η εταιρία εφαρμόζει τη μεθοδολογία Sure Step της Microsoft, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των Ελληνικών επιχειρήσεων.


Συνεργασία με τη Microsoft

Η Data Communication έχει συνάψει από το 2004 στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft ως Μicrosoft Partner που υλοποιείται στους παρακάτω τομείς:

  • Προώθηση και υποστήριξη των λύσεων για επιχειρήσεις της Microsoft Dynamics και ειδικότερα του Microsoft Dynamics NAV και του Microsoft Dynamics CRM

  • Δημιουργία της λύσης Microsoft Dynamics NAV - InnovEra, η οποία βασίζεται στην πλατφόρμα Microsoft Dynamics NAV, συνδυάζει την πλούσια λειτουργικότητα ενός κορυφαίου διεθνώς συστήματος ERP με την πολυετή εμπειρία της Data Communication και παρέχει όλη την απαραίτητη λειτουργικότητα που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις. Η συγκεκριμένη λύση ήταν η 1η στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη και η 32η παγκοσμίως που έλαβε από τη Microsoft την ανώτατη τιμητική πιστοποίηση "Certified for Microsoft Dynamics" (CFMD), το 2008.

  • Δημιουργία λύσεων για κάθετες αγορές βασισμένων στις πλατφόρμες: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM και SharePoint

  • Χρήση των τεχνολογιών της Microsoft και των εργαλείων ανάπτυξης λογισμικού .net. Ενσωμάτωση της σχεσιακής βάσης δεδομένων Microsoft SQL Server στα ιδιοπαραγόμενα προϊόντα λογισμικού της Data Communication: WinEra ERP, Academia Financials, Premium HRM

  • Χρήση των cloud υπηρεσιών Microsoft Azure


Φιλοσοφία Ποιότητας & Εξυπηρέτησης

O πελάτης είναι η κύρια προτεραιότητα της Data Communication. Φροντίζουμε να βρισκόμαστε «δίπλα του κάθε στιγμή, με απόλυτη συνέπεια» αποσκοπώντας στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του, μέσα από ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από το έμπειρο, άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας που συνεργάζεται στενά μαζί σας, για να ευθυγραμμίσει τους στόχους πληροφορικής με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Η πελατοκεντρική αντίληψη της Data Communication εκφράζεται με την πολιτική ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης του πελάτη «Customer Care 360ο». Η πολιτική αυτή, την οποία εμείς έχουμε σχεδιάσει και για την οποία έχουμε επανειλημμένα διακριθεί, αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα «συστήματα» εξυπηρέτησης πελατών και διασφαλίζει ότι ο πελάτης αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών μας προς όφελος της επιχείρησής του. Η πολιτική "Customer Care 360ο" περιλαμβάνει ένα εκτενές πλέγμα δράσεων και πρωτοβουλιών όπως: Κέντρο Υποστήριξης Πελατών, Γνωσιακή Βάση, Πλάνο Τακτικής Επικοινωνίας, Φορολογικά Σεμινάρια/Webinars,Webinars Υποστήριξη, DC Training Portal, DC Certified Professional, DC Forum και Νέες Εκδόσεις.

Σταθερή πορεία εξέλιξης

Η προσήλωση στην ποιότητα, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων, η επένδυση στη διαμόρφωση ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας, με 6 εθνικές και 2 ευρωπαϊκές διακρίσεις στο διαγωνισμό Best Workplaces, συνιστούν τους κύριους συντελεστές επιτυχίας της Data Communication. Από την ίδρυση της, το 1987, έως σήμερα η εταιρία διαγράφει μια σταθερά ανοδική τροχιά ανάπτυξης, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας στους πελάτες της, αλλά και ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους της.

Για εμάς στην Data Communication είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι μετά 30+ χρόνια λειτουργίας, και παρά τις προκλήσεις του οικονομικού περιβάλλοντος, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε, αποτελώντας πρότυπο επιχειρηματικής λειτουργίας για τα ελληνικά δεδομένα.Print this page

 

powered & developed by PROFILE Business Solutions |   © Data Communication