Εγκατάσταση συστήματος CRM στο Ίδρυμα Μποδοσάκη από την Data Communication

Για την υλοποίηση του προγράμματος «Είμαστε Όλοι Πολίτες»

Η Data Communication ολοκλήρωσε πρόσφατα στο Ίδρυμα Μποδοσάκη την εγκατάσταση πληροφοριακού συστήματος Microsoft Dynamics CRM, το οποίο υποστηρίζει και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες διαχείρισης αιτήσεων και επιλογής έργων του Προγράμματος «Είμαστε Όλοι Πολίτες».

Το νέο Πρόγραμμα επιχορήγησης Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), «Είμαστε όλοι πολίτες» που υλοποιείται στην χώρα μας από το Ίδρυμα Μποδοσάκη, έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της Κοινωνίας των Πολιτών και την ενίσχυση της συμβολής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την δημοκρατία. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και συγκεκριμένα από την Νορβηγία, την Ισλανδία και το Λίχτενσταΐν, στόχος του οποίου είναι η μείωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό η Data Communication κλήθηκε να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει το σύστημα CRM, που θα υποστηρίζει τις διαδικασίες υποβολής, ελέγχου, επεξεργασίας και αξιολόγησης, των αιτήσεων των ΜΚΟ, βάσει προκαθορισμένων κριτηρίων.

Η υλοποίηση του απαιτητικού έργου αυτού σηματοδοτεί τη διεύρυνση των καθετοποιημένων λύσεων της Data Communication στον κλάδο των ΜΚΟ, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν επιτελούν το κοινωνικό τους έργο ευκολότερα και αποτελεσματικότερα.

Η τεχνολογία που κάνει τη διαφορά σε αβέβαιους οικονομικά καιρούς

Η Data Communication ανέλαβε την υλοποίηση πληροφοριακού συστήματος ERP & HRM στη LANAKAM SA