Νέα έργα Navision από την Data Communication

Η Data Communication, Gold Certified Partner της Microsoft, εγκατέστησε το σύστημα επιχειρησιακών πόρων Microsoft Dynamics Navision, στις εταιρείες Micro Data Advance Technology Ltd, Xilotech–Αφοί Προύσαλη Ο.Ε,Κ. Παρής & ΣΙΑ Ο.Ε. και Artificial Lighting–Κ. Κούβελος & ΣΙΑ O.E., PRINCIPAL IT A.E.

Η Micro Data Advance Technology δραστηριοποιείται στο χώρο συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνίας, η Xilotech στο εμπόριο ξυλείας και υλικών επιπλοποιίας, η Κ. Παρής & ΣΙΑ στις υδραυλικές εφαρμογές: εισαγωγές - αντιπροσωπίες - εξαγωγές και η Artificial Lighting στο χώρο του αρχιτεκτονικού φωτισμού, η Principal IT στην αγορά πληροφορικής και εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξία σε τραπεζικά συστήματα.

Με την υλοποίηση του Microsoft Navision καλύπτονται πλήρως κρίσιμοι τομείς της λειτουργίας της εταιρείας όπως η χρηματοοικονομική διαχείριση, η διαχείριση πωλήσεων και αγορών, καθώς και η διαχείριση marketing. Κύριος στόχος της υλοποίησης του Microsoft Navision είναι η μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των επιχειρησιακών πόρων, η αύξηση των πωλήσεων και η βελτίωση της παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού.

Η Data Communication με γνώμονα την πλούσια εμπειρία της στην αγορά επιχειρησιακού λογισμικού έχει προτυποποιήσει τις λειτουργίες του Μicrosoft Navision σύμφωνα με τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους. Η μεθοδολογία Quick Deployment που έχει αναπτύξει η Data Communication καθιστά εφικτή την γρήγορη εγκατάσταση και παραμετροποίηση του Navision με συνέπεια τον περιορισμό του κόστους των υπηρεσιών εγκατάστασης και παραμετροποίησης καθώς και την ταχεία λειτουργία της εφαρμογής ώστε να αποδίδονται άμεσα οφέλη στην επιχείρηση.

H Data Communication πιστοποιείται ως Microsoft Gold Certified Partner

H Data Communication κατέκτησε την 5η θέση στο Διαγωνισμό Best WorkPlaces 2010