Νέα πιστοποίηση για την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra από τη Microsoft

H Data Communication έλαβε νέα πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics (CFMD) για την ολοκληρωμένη λύση ERP Microsoft Dynamics NAV - InnovEra. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι η σημαντικότερη που η Microsoft χορηγεί σε λύση λογισμικού που έχει αναπτυχθεί από συνεργάτη της, αναγνωρίζοντας σε αυτήν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας. Η πιστοποίηση παρέχεται μετά από εκτεταμένους τεχνικούς ελέγχους, οι οποίοι πραγματοποιούνται από την Lionbridge, τον επίσημο φορέα πιστοποιήσεων της Microsoft στις Η.Π.Α.

Το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra συνδυάζει την πλούσια λειτουργικότητα του κορυφαίου διεθνώς συστήματος ERP με την πολυετή εμπειρία της Data Communication στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, ενσωματώνοντας όλες τις νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί στην έκδοση του Microsoft Dynamics NAV 2015. Καλύπτει πλήρως το σύνολο των δραστηριοτήτων μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης, είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας και ανοιχτό σε περαιτέρω επεκτάσεις. Σημειώνεται ότι το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην αγορά το 2007, εμπιστεύονται ήδη περισσότερες από 150 επιχειρήσεις.

O κ.Παναγιώτης Βασιλειάδης,Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, δήλωσεσχετικά: «Η λύση Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ενσωματώνει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που η DataCommunication διαθέτει στην παροχή λύσεων λογισμικού. Η νέα πιστοποίηση είναι για εμάς μια ακόμα αναγνώριση από τη Microsoft, την κορυφαία αυτή εταιρεία και στρατηγικό μας συνεργάτη, της δέσμευσής μας για ανάπτυξη και παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στα διεθνή κορυφαία πρότυπα που η ίδια έχει θέσει. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε λύσεις και να υλοποιούμε έργα που προσφέρουν πραγματική αξία στους πελάτες μας».

Microsoft Dynamics NAV - InnovEra ERP στην Maritech Group από την Data Communication

Η Cosmobrands επέλεξε την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra ERP